Boken ”NÅ – Tilstedeværelse i hverdagen” av Michael de Vibe og Ragnar Karem

Mange par som kommer til RomForPar ønsker seg mer nærhet og intimitet. Da er det viktig å ta inn over seg at kjærlighetens og intimitetens arena er livet slik det utfolder seg i dette øyeblikket. Akkurat som dere ikke kan kjenne det forrige eller det neste pust, kan dere heller ikke kjenne kjærestefølelsene "for en stund siden" eller "om en stund".

Oppmerksomt nærvær eller mindfullness er imidlertid letter sagt enn gjort. Vi må trene på det. Det er interessant å lese menyen, men vi må smake den for å vite hva det dreier seg om. Boken gir dere derfor enkle metoder og praktiske øvelser som dere kan praktisere i hverdagen i det dere allikevel gjør - uten å sette av særskilt tid.

Bokens andre del tar sikte på å inspirere dere til å ta mer herredømme over eget sinn og tankevirksomhet ved å bevisst unngå å bli fanget i tolkninger av hverandre, meninger eller uhensiktmessige mønstre.

Boken er illustrert og utdypet ved bruk av poesi og bilder.

 

Den ene av forfatterne, lege og familieterapeut Michael de Vibe, har gjennom forskning i Norge, vist at trening på oppmerksomt nærvær eller mindfullness kan redusere stress, bedre livskvalitet og opplevd psykisk og fysisk helse.
Den andre forfatteren, Ragnar Karem, har gjennom mange års arbeid med parterapi en omfattende erfaring med hvordan nærværsarbeid eller mindfullness fremmer empati og kjærlighet i parforholdet.

PRIS PR. BOK: 1-3 bøker: kr 329;  4-9 bøker: kr 250;  >9 bøker: kr 200. I tillegg kommer eksp. kostnader. Du bestiller boken ved å fylle ut og sende bestillingsskjemaet nedenfor.

Hvis du ønsker å bestille mer enn 1 bok: Vennligst oppgi antallet i kommentarfeltet i bestillingsskjemaet.

Når du har sendt inn bestillingsskjemaet sender vi deg tillitsfullt boken med faktura som forfaller innen 1 uke.

BESTILLINGSSKJEMA

Jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Rom for par.