Familieterapi / familierådgivning Bærum

I vårt arbeid med familieterapi tar vi utgangspunkt i at foreldrenes relasjon er den viktigste. Vi vil derfor hjelpe dere til å utvikle kommunikasjonen dere i mellom. Vi hjelper dere til å se hvordan dere påvirker hverandre, skaper nærhet/intimitet eller avstand, misforstår hverandre og håndterer konflikter. Vår familierådgivning omfatter utfordringer med samspillet innen familien, i forholdet til mine/dine/våre barn, forholdet til ekspartner, mellom generasjonene og nybakte forleldres ansvar/omsorg. 

Det moderne familielivet kan noen ganger bli mer krevende enn vi klarer å takle. For de som søker familieterapi hos oss ønsker vi at vår familierådgivning skal bidra til følgende endringer:

 • Økt nærhet og initimitet
 • Fra å gå i sirkel og repeterende mønstre til opplevelse av felles retning fremover. 
 • Fra å gjensidig skylde på hverandre til å sette seg inn i og vise forståelse for hverandres virkelighet/dilemma.
 • Økt bevissthet om hvordan den digitale kulturen påvirker samhørigheten i familien. Hva skjer med intimiteten når vi heller "tekster" enn snakker sammen? 

I vår tilpasning av arbeidet til det enkelte par og familiekonstellasjon hender det at en partner eller et barn trenger ekstra støtte. Basert på vår mangeårige erfaring og kompetase vil vi gi dere vår støtte.
Vårt tilbud om familieterapi gis i form av et kurstilbud (kun for dere to) som dere kan lese mer om under "PARTERAPI FORLØP/KURS OG PRISER" nederst til høyre på denne siden.  

Ta gjerne kontakt hvis du ønsker en time eller mer informasjon. 

 

 • HVEM ER VI

  Vi er to erfarne samlivsterapeuter med solid psykologisk utdanelse fra Høyskolen Norsk Gestaltinstitutt, samt spesialisering innen fagfeltet parterapi/familieterapi. Bente er i tillegg sertifisert veileder for ferdig utdannede psykoterapeuter og studenter, og har mangeårig erfaring som lærer for psykoterapi studenter. Ragnar er i tillegg til sin psykologiutdannelse også utdannet yogalærer og har en Masters Degree innen ledelse og organisasjon.

  LES MER
 • SLIK JOBBER VI

  Vi tar utgangspunkt i kommunikasjonen dere i mellom og hvoran dere skaper nærhet, avstand, misforståelser eller konflkter. Sammen med oss vil dere utvikle deres pardialog gjennom å dele deres tanker og følelser her og nå - intimiteten og kjærlighetens arena.

  LES MER
 • PARTERAPI - OPPLEGG OG PRISER

  RomForPar er et parterapi tilbud for enkeltpar som ønsker å jobbe med forholdet sitt. I arbeidet vektlegger vi at det skal være en god ballanse mellom dere i gode og trygge rammer. Vi tar utgangspunkt i de utfordinger og behov dere kommer og hjelper dere til å se hvordan dere kommuniserer. For mer informasjon om pris og opplegg:

  LES MER