Hvem er vi

Vi er to erfarne samlivsterapeuter med solid psykologisk utdannelse fra Høyskolen Norsk Gestaltinstitutt, samt spesialisering innen fagfeltet parterapi og famileterapi.

Ragnar Karem har for tiden permisjon.

Bente Vikebø
Bente er utdannet gestaltpsykoterapeut MNGF med til sammen 6 års utdannelse i gestaltpsykologi ved Høyskolen Norsk Gestaltinstitutt. Hun er sertifisert veileder av Norsk Gestaltterapeut Forening for veiledning av ferdig utdannede psykoterapeuter, helspersonell og psykoterapi studenter. Bente har arbeidet 5 år på psykiatrisk avdeling ved Blakstad sykehus, samt  5 år som lærer ved gestaltterapi utdannelsen på Gestaltakademiet i Kristiansand.
Hun driver  i dag egen praksis innene samlivsterapi / familieterapi, veiledningen av psykoterapeuter/studenter, individuell psykoterapi og gruppeterapi.

Ragnar Karem
Ragnar er utdannet gestaltpsykoterapeut MNGF ved Høyskolen Norsk Gestaltinstitutt, yogalærer ved Yogalærerskolen i Norge og har en Masters Degree innen ledelse og organisasjon ved Arizona State University. Han har en mangeårig praksis og spesialisering innen samlivsterapi og er godkjent veileder for coaching-studenter ved Høyskolen Norsk Gestaltinstitutt.

Ragnar Karem har i en årrekke arbeidet i og med toppleder grupper. Med sin omfattende bakgrunn tar Ragnar på seg oppgaven som personlig veileder for ledere i utsatte situasjoner.

Ragnar har sammen med lege og familieterapeut Michael de Vibe, skrevet mindfullness boken "NÅ - Tilstedeværelse i hverdagen", som er en praktisk bok om det livgivende som skjer når et menneske åpner opp for livet slik det utfolder seg i øyeblikket. Boken er en blitt en bestselgende klassiker innen området mindfullness i Norge.

Ragnar Karem har for tiden permisjon.

Våre veiledere og inspiratorer

 • Daan van Baalen, lege og psykoterapeut. Rektor ved Norsk Gestaltinstitutt.
 • Professor Joseph C. Zinker, Gestalt Institute of Cleveland
 • Ruella Frank, Ph.D. Direktør for Center for Somatic Studies, New York

Ta gjerne kontakt hvis du ønsker en time eller mer informasjon.

 • SLIK JOBBER VI

  Vi tar utgangspunkt i kommunikasjonen dere i mellom og hvoran dere skaper nærhet, avstand, misforståelser eller konflkter. Sammen med oss vil dere utvikle deres pardialog gjennom å dele deres tanker og følelser her og nå - intimiteten og kjærlighetens arena.

  LES MER
 • PARTERAPI / SAMLIVSTERAPI BÆRUM

  I parterapien tar vi utgangspunkt i kommunikasjonen dere i mellom. Vi gir dere tilbakemelding hvordan dere påvirker hverandre, skaper nærhet eller avstand, misforstår hverandre eller håndterer uenighet. Gjennom samlivsterapien lærer dere at kontakt med seg selv og egne grenser er grunnlaget for at det kan oppstå nærhet dere i mellom.

  LES MER
 • PARTERAPI - OPPLEGG OG PRISER

  RomForPar er et parterapi tilbud for enkeltpar som ønsker å jobbe med forholdet sitt. I arbeidet vektlegger vi at det skal være en god ballanse mellom dere i gode og trygge rammer. Vi tar utgangspunkt i de utfordinger og behov dere kommer og hjelper dere til å se hvordan dere kommuniserer. For mer informasjon om pris og opplegg:

  LES MER