Kontakt

FYLL UT KONTAKTSKJEMAET FOR Å BESTILLE TIME 

Hvis dere ønsker å bestille en time fyller dere ut og sender kontaktskjemaet nedenfor. Vi kommer da tilbake med forslag til time i løpet av kort tid. I denne timen arbeider vi konkret med de utfordringer som dere kommer med. Da får dere samtidig anledning til å bli kjent med oss og hvordan vi arbeider som grunnlag for om dere ønsker å arbeide videre med parforholdet sammen med oss.

Neders til høyre på denne siden finner dere konsentrert informasjon om vårt parterapi opplegg og våre priser.

 

KONTAKTDATA FRA DEG

KONTAKTDATA FRA DIN PARTNER

Jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Rom for par.
 • HVEM ER VI

  Vi er to erfarne samlivsterapeuter med solid psykologisk utdanelse fra Høyskolen Norsk Gestaltinstitutt, samt spesialisering innen fagfeltet parterapi/familieterapi. Bente er i tillegg sertifisert veileder for ferdig utdannede psykoterapeuter og studenter, og har mangeårig erfaring som lærer for psykoterapi studenter. Ragnar er i tillegg til sin psykologiutdannelse også utdannet yogalærer og har en Masters Degree innen ledelse og organisasjon.

  LES MER
 • SLIK JOBBER VI

  Vi tar utgangspunkt i kommunikasjonen dere i mellom og hvoran dere skaper nærhet, avstand, misforståelser eller konflkter. Sammen med oss vil dere utvikle deres pardialog gjennom å dele deres tanker og følelser her og nå - intimiteten og kjærlighetens arena.

  LES MER
 • PARTERAPI - OPPLEGG OG PRISER

  RomForPar er et parterapi tilbud for enkeltpar som ønsker å jobbe med forholdet sitt. I arbeidet vektlegger vi at det skal være en god ballanse mellom dere i gode og trygge rammer. Vi tar utgangspunkt i de utfordinger og behov dere kommer og hjelper dere til å se hvordan dere kommuniserer. For mer informasjon om pris og opplegg:

  LES MER