Parterapi - opplegg og priser

Vårt tilbud innen parterapi gis i form av timer som varer i 1 time og 30 min og koster kr 2500,-

Dere vil arbeide med Bente Vikebø. Bente er utdannet gestaltpsykoterapeut MNGF med tilsammen 6 års utdannelse i gestalpsykologi ved Høyskolen Norsk Gestaltinstitutt. Hun er sertifisert veileder av Norsk Gestaltterapeut Forening for veiledning av utdannede psykoterapeuter, helsepersonell og psykoterapi studenter. Bente har arbeidet 5 år på psykiatrisk avdeling ved Blakstad sykehus, samt 5 år som lærer ved gestaltterapi utdannelsen på Gestaltakademiet i Kritiansand. Hun driver i dag egen praksis innen sanmlivsterapi/familieterapi, veiledning av psykoterapeuter/studenter, individuell psykoterapi og gruppeterapi.

Ragnar Karem har for tiden permisjon.

 

 

 

 

 

  • HVEM ER VI

  Vi er to erfarne samlivsterapeuter med solid psykologisk utdanelse fra Høyskolen Norsk Gestaltinstitutt, samt spesialisering innen fagfeltet parterapi/familieterapi. Bente er i tillegg sertifisert veileder for ferdig utdannede psykoterapeuter og studenter, og har mangeårig erfaring som lærer for psykoterapi studenter. Ragnar er i tillegg til sin psykologiutdannelse også utdannet yogalærer og har en Masters Degree innen ledelse og organisasjon.

  LES MER
 • SLIK JOBBER VI

  Vi tar utgangspunkt i kommunikasjonen dere i mellom og hvoran dere skaper nærhet, avstand, misforståelser eller konflkter. Sammen med oss vil dere utvikle deres pardialog gjennom å dele deres tanker og følelser her og nå - intimiteten og kjærlighetens arena.

  LES MER
 • ANDRE TILBUD OG NETTBUTIKK

  Her finner du informasjon om våre øvrige tilbud: Veiledning av psykoterapeuter og studenter, terapi for enkeltpersoner og vår Kvinnegruppe. Her finner du også spesielt utvalgte bøker og CD`er med praktiske øvelser som kan inspirere og hjelpe deg/dere til økt nærvær (mindfullness) i hverdagen - kjærlighetens arena.

  LES MER